Da li ste član biciklističkog kluba ili  omladinske organizacije iz Srbije, Severne Makedonije ili Hrvatske koji je spreman da istraži kako društveni aktivizam zasnovan na biciklizmu može da se iskoristi za donošenje promena u vašu lokalnu zajednicu i inspirisanje mladih ljude da se bave biciklizmom? 

Ako je vaš odgovor DA, onda je obuka za izgradnju kapaciteta YEUcycling prilika koju ne želite da propustite! Pružićemo vam znanja, veštine i resurse koji su vam potrebni za organizovanje društvenog aktivizma zasnovanog na biciklizmu koji će pojačati atraktivnost vašeg rada i pomoći vam da ostvarite svoje organizacione ciljeve. 

Pridružite nam se u živopisnom gradu Bajina Bašta u Srbiji, od 13. do 17. oktobra 2023. godine gde ćete  učestvovati u interaktivnim radionicama, predavanjima i aktivnostima neformalnog učenja! 

  • Članovi biciklističkih klubova će naučiti kako da integrišu inovativnu metodologiju yEUcycling u svoj rad. One će im omogućiti da učestvuju u rešavanju gorućih problema u svojim zajednicama, a takođe će promovisati biciklizam kao atraktivan sport. 
  • Omladinski radnici i članovi omladinskih organizacija steći će znanja o tome kako da primene biciklizam kao metod omladinskog društvenog aktivizma, čime će povećati svoj doseg i dovesti nove volontere i aktiviste. 
  • Istovremeno, predstavnici omladinskih organizacija i biciklističkih klubova  imaće priliku da razmenjuju znanja, grade partnerstva i razmenjuju iskustva kroz ovaj trening.

Kako se prijavljuje?

Ne čekajte, prijavite se odmah popunjavanjem prijavnog formulara do 20. septembra u 23:59 CET!

Ko može da konkuriše?

Možete se prijaviti ako ste:

  • Iz Srbije, Hrvatske ili Severne Makedonije,
  • Osoblje ili član biciklističkog kluba/organizacije ili osoblje/član omladinske organizacije,
  • imate 18-45 godina,
  • Spremni ste da aktivno učestvujete tokom celog trajanja događaja,
  • Motivisani ste da učite o društvenom aktivizmu zasnovanom na biciklizmu, 
  • Sposobni ste za komunikaciju na engleskom jeziku,
  • Spremni ste da uključite inovativne metodologije yEUcycling-a u rad vaše omladinske organizacije ili biciklističkog kluba.

Šta je sa troškovima?

Pokrivamo sve troškove vezane za prevoz, hranu i smeštaj. Detaljne informacije biće pružene po završetku izbora učesnika.

Potrebne su vam dodatne informacije?

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na: bum@bum.org.rs a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku!

Pprojekat yEUcycling je sufinansiran od strane Evropske unije.